Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Προειδοποίηση να προσέχουν τους ευρωπαϊκούς προορισμούς

 Προειδοποίηση να προσέχουν τους ευρωπαϊκούς προορισμούς

ΗΠΑ προς αμερικανούς ταξιδιώτες

Επίσημη προειδοποίηση προς τους Αμερικανούς ώστε να είναι προσεχτικοί όταν ταξιδεύουν στην Ευρώπη, μετά από τις πληροφορίες ότι η αλ Κάιντα σχεδίαζε τρομοκρατικές επιθέσεις κατά της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Μεγάλης Βρετανίας σκοπεύουν να εκδώσουν οι ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το κανάλι Fox News που επικαλείται αξιωματούχους των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών, αυτή η προειδοποίηση θα αφορά κορυφαίους ευρωπαϊκούς τουριστικούς προορισμούς καθώς και τα μεγαλύτερα αεροδρόμια και τους σιδηροδρομικούς σταθμούς στην Ευρώπη.

Το υπουργείο Εξωτερικών δεν επιβεβαίωσε αυτήν την πληροφορία αλλά ένας Αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι «θα ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα κατά της απειλής των τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ευρώπη. Έχουμε παρακολουθήσει και συνεχίζουμε να παρακολουθούμε το ενδιαφέρον της αλ Κάιντα να πραγματοποιήσει επιθέσεις εναντίον μας, εναντίον των συμμάχων και των συμφερόντων μας. Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανατρέψουμε κάθε τρομοκρατικό σχέδιο και θα λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα» ανέφερε ο αξιωματούχος, χωρίς να αποκαλύψει το όνομά του.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home