Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Επενδύστε οικολογικά σε φωτοβολταϊκές σκεπές και Ταράτσες με 100% χρηματοδότηση



Κάντε Click Εδώ η Πατήστε στο παραπάνω μπάνερ για να συμπληρώσετε την Αίτηση ενδιαφέροντος.

Η Dionic Solar προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την υλοποίηση φωτοβολταϊκών έργων σε στέγες και ταράτσες κατοικιών και επαγγελματικών ακινήτων. Η εταιρία μας παρέχει στους πελάτες μας ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών που αποσκοπούν στην παράδοση του έργου «με το κλειδί στο χέρι».
Περιληπτικά οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι οι παρακάτω:

Συμβουλευτικές υπηρεσίες για την επένδυση σε φωτοβολταϊκά και την καλύτερη δυνατή λύση εξοπλισμού με βάση τον προϋπολογισμό του πελάτη και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου έργου.

Μελέτη για την χωροθέτηση, εγκατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού από τους εξειδικευμένους μηχανικούς της εταιρίας μας που διαχειρίζονται το κάθε έργο από το ξεκίνημα έως το τέλος του.

Διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών με ΔΕΗ και Πολεοδομία, όπου αυτό απαιτείται. Οι συνεργάτες μας θα ολοκληρώσουν όλες τις διαδικασίες για λογαριασμό του πελάτη μας χωρίς αυτός να χρειαστεί να απευθυνθεί στις υπηρεσίες αυτές.

Δανειοδότηση μέχρι και το 100% της αξίας επένδυσης. Μέσα από την στρατηγική μας συνεργασία με μεγάλα τραπεζικά ιδρύματα έχουμε διαμορφώσει εναλλακτικά προγράμματα χρηματοδότησης που μπορούν να καλύψουν μέχρι και το 100% της αξίας επένδυσης για οποιοδήποτε έργο.

Εγκατάσταση και παράδοση του εξοπλισμού από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας. Με βάση την μελέτη από τους μηχανικούς μας, τα συνεργεία μας υλοποιούν την εγκατάσταση όσο σύνθετη και ιδιαίτερη απαιτηθεί να είναι. Χρησιμοποιώντας πάντα πιστοποιημένο εξοπλισμό για το σύνολο των υλικών εξασφαλίζουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση και απρόσκοπτη λειτουργία της εγκατάστασης.

Ετήσια συντήρηση και έλεγχος καλής λειτουργίας του εξοπλισμού. Παρέχουμε συμβόλαιο συντήρησης του εξοπλισμού για όλη τη διάρκεια ζωής του ελέγχοντας την εγκατάσταση και κάνοντας εξειδικευμένες μετρήσεις απόδοσης που πιστοποιούν την ορθή λειτουργία του συνόλου του εξοπλισμού.

Ασφάλεια της επένδυσης και του εξοπλισμού. Σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα ασφαλιστικά ιδρύματα προσφέρουμε ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης για τον εξοπλισμό που καλύπτει τις φθορές, τις βλάβες και τις όποιες καταστροφές μπορεί να συμβούν. Επίσης παρέχουμε ασφάλεια για την επένδυση και τα χρηματικά ποσά που αναμένονται από τη λειτουργία της εγκατάστασης και του εξοπλισμού.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home