Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Συμμετοχή της Swissport στην αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Αϊτή


Σε μια σημαντική κίνηση προχώρησε η Swissport Hellas, σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία Hellenic Imperial, για τη μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη σεισμόπληκτη χώρα, μετά από πρωτοβουλία του Υπουργείου Εξωτερικών.

Στις 7 Φεβρουαρίου, με την πτήση που πραγματοποιήθηκε από την Hellenic Imperial, με τύπο αεροσκάφους Boeing 747, μεταφέρθηκαν ιατροφαρμακευτικό υλικό, τρόφιμα και καταλύματα, για τον δοκιμαζόμενο λαό της Αϊτής.

Η Swissport Hellas, ως φορέας επίγειας εξυπηρέτησης της αεροπορικής εταιρείας, ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα του Υπουργείο Εξωτερικών και παρείχε την εξυπηρέτηση της πτήσης, τη διαχείριση του φορτίου, καθώς και το κτίσιμο των παλετών στις εγκαταστάσεις της στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση ως ελάχιστη συνεισφορά προς τους ανθρώπους της περιοχής. Με τον τρόπο, αυτό η Swissport απέδειξε για ακόμα μία φορά την κοινωνική της ευαισθησία και την άμεση αντίδρασή της σε θέματα όπως οι φυσικές καταστροφές που πλήττουν χώρες και ανθρώπους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πτήση πραγματοποιήθηκε με ενδιάμεσο σταθμό το αεροδρόμιο της Δομινικανής Δημοκρατίας, όπου και εκεί η Swissport παρείχε τις υπηρεσίες της.

Τατιάνα Ρόκου
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home