Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Προβολή της Σκιάθου σε διεθνείς εκθέσεις


Με τη συμμετοχή του στη διεθνή έκθεση τουρισμού Holiday World–2010, που έγινε στην Πράγα 4-7 Φεβρουαρίου, παρουσία επιχειρηματιών του νησιού που είχαν επαφές με Τσέχους συναδέλφους τους, συνέχισε την προσπάθεια προβολής ο Δήμος Σκιάθου, μετά από τη συμμετοχή του στις τουριστικές εκθέσεις Βιέννης Ferienmesse και Ουτρέχτης Vakantiebeurs 2010.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις δύο αυτές εκθέσεις το σύνολο των επισκεπτών ανήλθε σε 147.220 και 117.335 αντίστοιχα, γεγονός που υπογραμμίζει ότι παρά τη διεθνή οικονομική κρίση, η διάθεση για την πραγματοποίηση διακοπών παραμένει αμείωτη.

Κατά κοινή ομολογία μεγαλύτερη παρατηρήθηκε η κίνηση και στην έκθεση της Πράγας, όπου εξαντλήθηκε και όλο το πληροφοριακό και διαφημιστικό υλικό. Οι πτήσεις προς το νησί του Παπαδιαμάντη από την Πράγα θα πραγματοποιούνται για φέτος το καλοκαίρι από 2 Ιουνίου έως 15 Σεπτεμβρίου.

Η προβολή του νησιού θα συνεχιστεί για το Φεβρουάριο με τη συμμετοχή του Δήμου στις διεθνείς εκθέσεις Borsa Internationale Del Turismo (BIT)-Μιλάνου, International Fair of Tourism-Βελιγραδίου και CONFEX-Λονδίνου, στα πλαίσια της πολιτικής του Δήμου για την καλύτερη προβολή, προώθηση και πώληση του τουριστικού προϊόντος του νησιού και αντιμετώπιση των αρνητικών επιπτώσεων της διεθνούς οικονομικής κατάστασης.

Πατήστε στο παρακάτω Link για να βρείτε δωμάτια στην Σκιάθος
www.e-rooms.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home