Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Το περιοδικό Grekenland 2010 στη Διεθνή Εκθεση Τουρισμού FERIE


Το περιοδικό Grekenland 2010 (Greece 2010) διανεμήθηκε και φέτος με επιτυχία στη διεθνή έκθεση τουρισμού FERIE της Κοπεγχάγης μέσα από το περίπτερο του ΕΟΤ.

Το περιοδικό παρουσιάζεται τα τελευταία δύο έτη στην αγορά της Δανίας ως το μοναδικό περιοδικό σε τοπική γλώσσα (Δανέζικα) με διανομή καθ`όλη την διάρκεια του έτους σε πολλαπλές εκδηλώσεις και κανάλια επικοινωνίας.

Η διεθνής έκθεση τουρισμού FERIE στην Κοπεγχάγη, που διοργανώθηκε 29–31 Ιανουαρίου 2010, αποτελεί τη μοναδική μεικτή διεθνή έκθεση τουρισμού, που διοργανώνεται στην πρωτεύουσα της Δανίας, συγκεντρώνοντας πλήθος επισκεπτών και επαγγελματιών κάθε έτος από όλο τον κόσμο. Σε μία πρώτη εκτίμηση και έως ότου τα επίσημα στατιστικά των διοργανωτών δοθούν στην δημοσιότητα, ο αριθμός των επισκεπτών της έκθεσης έφθασε τους 25.000 για το σύνολο των ημερών της διοργάνωσης.

Η διανομή της ανανεωμένης ετήσιας έκδοσης του περιοδικού ολοκληρώθηκε με επιτυχία, καθώς όλα τα αντίτυπα που διατέθηκαν μέσα από το περίπτερο του ΕΟΤ έγιναν ανάρπαστα από τους Δανούς επισκέπτες, εφόσον υπήρξε το μοναδικό ολοκληρωμένο έντυπο και περιοδικό για την Ελλάδα στη γλώσσα τους. Τα σχόλια των Δανών επισκεπτών για το περιοδικό ήταν εξαιρετικά θερμά και ενθαρρυντικά, καθώς η ανανεωμένη ύλη με πλούσια άρθρα και φωτογραφικό υλικό και την ακριβή ποιότητα εκτύπωσης και βιβλιοδεσίας ενθουσίασε τους αναγνώστες. Το περιοδικό σχολιάστηκε επίσης με τα καλύτερα λόγια από τον Πρέσβη της Ελλάδας στην Δανία, κ. Αλέξανδρο Κουγιού, ο οποίος επισκέφθηκε το περίπτερο του ΕΟΤ μαζί με την κα Νίκη Ψυχάρη, Press Counselor.

Η Δανία αποτελεί μία στρατηγική αγορά της Σκανδιναβίας για τον εισερχόμενο τουρισμό στην Ελλάδα, καθώς σύμφωνα με επίσημα στατιστικά στοιχεία ο εισερχόμενος τουρισμός κυμαίνεται μεταξύ 380.000-400.000 το χρόνο.

Στο περίπτερο του ΕΟΤ παρουσία είχαν η Κρήτη, τα Ιόνια Νησιά, η Κως και η ΠΡΟΤΟΥΡ για τη Ρόδο.

Τατιάνα Ρόκου
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home