Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Οι Ρώσοι ετοιμάζονται να “καταλάβουν” την Κέρκυρα


Παλιά στις παραλίες τις Κέρκυρας άκουγε κανείς παντού ιταλικά, τις δυο περασμένες δεκαετίες το νησί είχε καταληφθεί από Άγγλους, τώρα όμως τα δεδομένα αλλάζουν 

Μεγάλες ρωσικές εταιρίες τουρισμού αλλά και real estate ετοιμάζονται να ... καταλάβουν το νησί απ' άκρου σ' άκρο.
Ήδη τα στοιχεία μιλούν για ... κάθοδο άνω του ενός εκατομμυρίου τουριστών από τη Ρωσία στην Ελλάδα το ερχόμενο καλοκαίρι και το επιμελητήριο της Κέρκυρας δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.
Άλλωστε το νησί εκτός από κορυφαίες υπηρεσίες τουρισμού έχει να προσφέρει και πραγματικές ευκαιρίες στον τομέα αγοράς εξοχικών και όχι μόνο κατοικιών, αλλά και τουριστικών εγκαταστάσεων.
“Το ρωσικό επενδυτικό ενδιαφέρον για την Κέρκυρα βαίνει συνεχώς αυξανόμενο” λένε οι παράγοντες του νησιού που τονίζουν πως ήδη “η Κέρκυρα είναι η δεύτερη επιλογή των Ρώσων για επενδύσεις στον κτηματομεσιτικό τομέα στην Ελλάδα”.
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο:

  1. Ναι το ίδιο γίνεται κ στην Κύπρο κ το φυσάνε κ Δεν κρυώνει. ξέπλυμα χρήματος μέσω offshore εταιρειών κ ξεπούλημα όλου του νησιού χωρίς να πάρει είδηση κανείς. μέχρι κ οινοποιεία εκατομμυρίων χτίζουν κ αγοράζουν δεκάδες εκτάρια τριγύρω (lampadistis winery, 5 λιθάρια κτλ) πολλές φορές υπό την κάλυψη ντόπιων φορέων όπως κοινοταρχων, δημ. συμβούλων κ.ο.κ. Θα ξυπνήσουμε μια μέρα κ θα είμαστε μετανάστες στον τόπο μας κ να δω Τότε τους χρυσαυγίτες να ζητούν ίσα δικαιώματα με τους "γηγενείς" πλέον Ρώσους, γερμανούς, Αμερικανούς κ λοιπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Next previous home