Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΣΗΤΕΙΑΣ ΑΝΟΙΞΗ 2011



Ένα μήνα σχεδον πριν την επίσημη έναρξη της τουριστικής περιόδου Απρίλης – Οκτώβρης 2011 η Ένωση
Ξενοδοχείων Σητείας εντείνει τις προσπάθειές της ούτως ώστε η φετινή χρονιά να είναι καλύτερη από 
την περσινή. Έχουν προγραμματιστεί ήδη τρεις συμμετοχές σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις οι οποίες είναι η ITB Βερολίνου 9-13/03/2011, η MAP A PARIS που θα λάβει χώρα στο Παρίσι 17-20/03/2011 και η TUR στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας 24-27/03/2011.

Σε αυτές τις εκθέσεις την Ένωσης Ξενοδοχείων θα εκπροσωπήσουν ο πρόεδρος Ιωάννης Κακουράκης, ο αντιπρόεδρος Ιωάννης Αικατερινίδης, η γραμματέας Καλλιόπη Αρετάκη και ο ταμίας Μιχάλης Φουντοραδάκης. Οι εκπρόσωποι θα βρίσκονται στο περίπτερο της Κρήτης διανέμοντας διαφημιστικό υλικό και προϊόντα από την ευρύτερη περιοχή της Σητείας σε κάθε ενδιαφερόμενο. Για την καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση των εν δυνάμει πελατών δημιουργήθηκε έντυπο υλικό με πληροφορίες για ξενοδοχεία και αξιοθέατα της περιοχής. Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στην προσέγγιση tour operators οι οποίοι ελέγχουν μεγάλο κομμάτι της τουριστικής αγοράς με σκοπό την ένταξη της περιοχής στους καταλόγους τους, έντυπους και διαδυκτιακούς.

Παράλληλα με την προετοιμασία, παραβρέθησαν το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Ένωσης στην συνάντηση που οργανώθηκε από το ξενοδοχειακό επιμελλητήριο στο Ηράκλειο όπου επίτιμος προσκεκλημένος ήταν ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Πάυλος Γερουλάνος. Εκεί Σητεία και Ιεράπετρα βρέθηκαν ενωμένες μπροστά στο κοινό πρόβλημα της προσβασιμότητας και του κακού οδικού δυκτίου και ένωσαν την φωνή τους για την αποπεράτωση του αεροδρομίου Σητείας, έργο το οποίο θα ωφελήσει όλο το νομό Λασιθίου. Στο περιθώριο της εκδήλωσης υπήρξε εκτενής συζήτηση με τον περιφεριάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη ο οποίος δεσμέυτηκε ότι θα έρθει στη περιοχή μας για μία συνάντηση με όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς.

Κλείνοντας η Ένωση Ξενοδοχείων Σητείας θέλει να ευχαριστήσει όσους στήριξαν μέχρις στιγμής το έργο της και να δεσμευτεί ότι θα συνεχίσει να προωθεί το τουριστικό προϊόν του τόπου με όλες της τις δυνάμεις.

ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΣΗΤΕΙΑΣ – ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1982 – ΑΝΘΕΩΝ 5 72300 ΣΗΤΕΙΑ

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home