Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Η Summer Holidays Expo για πρώτη φορά στην Αθήνα


Από τον παραδοσιακό οικισμό του Παλαιού Αγίου Αθανασίου Πέλλας και τη Λίμνη Πλαστήρα ξεκίνησε η HELEXPO την προώθηση των πωλήσεων για την Summer Holidays Expo .
Τις παρουσιάσεις έκανε η υπεύθυνη Οργάνωσης της έκθεσης, κα Χρύσα Κρασσά, η οποία ενημέρωσε τους επιχειρηματίες του τουρισμού των δύο περιοχών για τις ευκαιρίες που τους δίνει η συμμετοχή τους στη φετινή διοργάνωση της έκθεσης, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο Helexpo Palace, από 20 έως 22 Μαΐου.

Στην Έκθεση Καλοκαιρινών Διακοπών, η οποία απευθύνεται στους επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς, αλλά και στο ευρύ κοινό – το οποίο εκείνη την περίοδο συνηθίζει να σχεδιάζει τις διακοπές του- οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία, με πολύ χαμηλό κόστος, να προσεγγίσουν για ένα τριήμερο το κοινό της Αττικής, που θα επισκεφθεί την έκθεση και να προωθήσουν τις πωλήσεις των υπηρεσιών τους.

Παράλληλα οι περιφέρειες και οι δήμοι της χώρας, με τη νεοσύστατη μορφή τους, λόγω της εφαρμογής του Καλλικράτη, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τους τουριστικούς προορισμούς τους.

Οι κληρώσεις, οι ειδικές προσφορές και οι ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις που καλύπτουν τα ενδιαφέροντα όλης της ελληνικής οικογένειας, αναμένεται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Στόχος της HELEXPO είναι ο επισκέπτης να φύγει με τις καλύτερες εντυπώσεις και τις πιο συμφέρουσες αγορές.

Η Summer Holidays Expo υλοποιείται για πρώτη φορά στην πρωτεύουσα, έπειτα από 4 συνεχόμενες ετήσιες διοργανώσεις στη Θεσσαλονίκη και με δεδομένη, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, την στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού και του ΕΟΤ.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home