Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Η Ισπανία αγαπημένος τουριστικός προορισμός για τους Βρετανούς το 2011


Η Ισπανία εξακολουθεί να είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών για τους Βρετανούς τουρίστες. Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη από την εταιρεία ερευνών αγοράς  GfK Ascent, οι κρατήσεις για διακοπές στην Ισπανία αυξήθηκαν κατά τουλάχιστον 32%.
Το site σύγκρισης πακέτων διακοπών, dealchecker.co.uk έχει επίσης διαπιστώσει ότι ο αριθμός των διαδικτυακών αναζητήσεων για διακοπές σε διάφορους ισπανικούς προορισμούς -περιλαμβανόμενων διακοπών σε Τενερίφη, Μεγάλα Κανάρια, Ίμπιζα και ηπειρωτική Ισπανία- αυξήθηκαν κατά 59% σε σύγκριση με το Φεβρουάριο και το Μάρτιο του 2010. Το site διαπίστωσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις παραδοσιακά τουριστικές παραλίες της Ισπανίας και για τις διακοπές στις Καναρίους Νήσους.

Ο διευθύνων σύμβουλος της dealchecker.co.uk, Alex Saint, δήλωσε: "Η Ισπανία αποδεικνύεται το 2011 προορισμός που επιλέγουν οι ταξιδιώτες για την αξία του. Η χώρα εξακολουθεί να προηγείται έναντι άλλων ως ένας δημοφιλής προορισμός διακοπών, λόγω της ελκυστικότητάς της καθ`όλο το χρόνο, του ζεστού καιρού, τα αξιοθέατων, των ωραίων ξενοδοχείων και των παραλιών της. Για όλους, είτε είναι singles είτε ζευγάρια, παρέες φίλων και νέες οικογένειες, η Ισπανία είναι ένας προορισμός που πραγματικά τα έχει όλα".

Ενώ η Ισπανία είναι αναμφίβολα η αγαπημένη επιλογή για διακοπές για τους Βρετανούς ταξιδιώτες, το dealchecker.co.uk διαπίστωσε ότι η Ελλάδα και η Τουρκία έρχονται δεύτερος και τρίτος πιο δημοφιλής προορισμός αντίστοιχα, για τους καταναλωτές που σχεδιάζουν να ταξιδέψουν το Φεβρουάριο και Μάρτιο.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home