Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Μικρές αυξήσεις στις μπροσούρες του Thomas Cook

 

ην ώρα που το ώρα που οι ξενοδοχειακοί φορείς έξι χωρών υπέγραφαν στη Βουδαπέστη κοινή δήλωση εναντίον του Thomas Cook για το 5% που τους παρακράτησε, ο tour operator, παρουσίαζε στη Γερμανία, τις μπροσούρες του για την περίοδο του 2011.

Οι τιμές για τους περισσότερους προορισμούς της Μεσογείου και γενικά τους προορισμούς μέσων και κοντινών αποστάσεων, εμφανίζονται μόνον ελαφρά αυξημένες, κυρίως λόγω των χαμηλών τιμών στις οποίες κλείστηκαν τα συμβόλαια με τους ξενοδόχους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Μαγιόρκα εμφανίζεται 2,5% φθηνότερη, ενώ οι τιμές για τα Κανάρια, την Τουρκία και την Αίγυπτο είναι αυξημένες κατά 2%, 4% και 6% αντίστοιχα.

Είναι επίσης χαρακτηριστικό όσο και σημαντική «λεπτομέρεια» ότι ο Thomas Cook είναι πλέον ο κορυφαίος tour operator της Γερμανίας για τη Μαγιόρκα αλλά και για την Τουρκία, μετά την εξαγορά του Oger Tours.

Οι τιμές προς τους μακρινούς προορισμούς είναι αυξημένες κατά 5%, αύξηση που αποδίδεται στο πρόσθετο κόστος που θα προκύψει στη Γρμανική αγορά από τον αεροπορικό φόρο.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home