Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

"Σάλος" για το κλείσιμο της Eurocypria

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiA9RqD8j1uuow3l6hwgglsgV06iwnjjzTZbL_KE29311HQmiyOqNdLuw7Qaghec2c-iIx_URF24VXySdkevIggpWQU7cqV8CsqE60CSrKlPMas6fCj3G4LUYdwDhgvTNvo4r8WxhZ5AF6u/s1600/eurocypria.jpg

Εντονότατες αντιδράσεις, τόσο στον πολιτικό όσο και στον τουριστικό και επιχειρηματικό κόσμο εντός και έκτος Κύπρου, προκαλεί η επικείμενη και από καιρού προαναγγελθείσα παύση λειτουργίας της Eurocypria.

Σύσσωμος ο τουριστικός κόσμος της Κύπρου επικρίνει με δριμύτητα την κυβέρνηση και τους αρμόδιους αξιωματούχους για τον τρόπου που χειρίζονται το «κλείσιμο» της αεροπορικής εταιρίας το τελευταίο διάστημα και απαιτεί επείγουσες «διορθωτικές παρεμβάσεις».

Οι άμεσες επιπτώσεις της παύσης λειτουργίας της εταιρίας, κατά τους φορείς θα είναι, η ακύρωση περίπου 28,000 τουριστών από την Γερμανία, 6,000 από την Ρωσία και 2,000 από την Νορβηγία.

«Τόσο ο ΚΟΤ όσο και οι ξενοδόχοι και οι τουριστικοί πράκτορες κανουμε τεράστιες προσπάθειες για προσέλκυση τουρισμού κατά την χειμερινή περίοδο και με μια μονοκονδυλιά τις ξεγράφουμε», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Οι προτεινόμενες λύσεις είναι: Η μη διακοπή του πτητικού προγράμματος της Eurocypria μέχρι την ομαλή απορρόφηση του πτητικού της προγράμματος από τις Κυπριακές Αερογραμμές ή η εξεύρεση άλλης αερογραμμής (η οποία υπάρχει) και είναι σε θέση να αναλάβει τις πτήσεις της Eurocypria.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home