Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι ξενοδόχοι... αναστενάζουν!

 http://2.bp.blogspot.com/_WdwLO7Nk0Us/TNOoJPzHtxI/AAAAAAAAFFU/rX9CIt1SOHg/s1600/lefkos+pyrgos.jpg

Με την προσοχή στραμμένη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι αυτό το διάστημα αρκετοί ξενοδόχοι καθώς τους επόμενους μήνες, αναμένονται περισσότερες εξελίξεις ως προς την μεταβολή της κατάστασης λειτουργίας αρκετών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Μετά την είδηση ότι το ξενοδοχείο «Εσπέρια» στο κέντρο της Αθήνας, σταματάει τη λειτουργία του και τις πληροφορίες ότι άλλα δύο ξενοδοχεία, μικρότερα και χαμηλότερων κατηγοριών, εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο αναστολής της λειτουργίας τους, μεγάλη συζήτηση γίνεται στη Θεσσαλονίκη για περισσότερα ξενοδοχεία που βγαίνουν προς πώληση.

Το ενδιαφέρον συγκεντρώνει ένα από τα παλιά καλά και γνωστά ξενοδοχεία της πόλης, που ανήκει σε μέλος γνωστής οικογένειας και το οποίο, μολονότι είχε βγει «διερευνητικά», με πολύ υψηλό τίμημα, στην αγορά προς άγραν ενδιαφέροντος, τώρα πλέον φαίνεται ότι επανέρχεται με μεγαλύτερα «περιθώρια συζήτησης» της προσφερόμενης τιμής...

Στη Θεσσαλονίκη, πάντως, ακούγεται μεν ότι υπάρχουν ξενοδοχεία με μεγάλες δυσκολίες, αλλά για «λουκέτα» ακόμα δεν έχει φανεί κάτι στον ορίζοντα.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home