Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Αποπνικτική η ατμόσφαιρα με την αφρικανική σκόνη

 

Ζεστός και υγρός προβλέπεται ο καιρός για σήμερα με δυνατούς νότιους ανέμους, ενώ ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική.  

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες κυρίως στη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 5 με 7 μποφόρ και στα ανατολικά θαλάσσια 8 τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία έως 21 βαθμούς.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βορειότερα τμήματα. Πιθανότητα πρόσκαιρων καταιγίδων το πρωί στα βορειοδυτικά. Γρήγορη βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 6 με 7 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά στο Ιόνιο 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με αραιές νεφώσεις βαθμιαία πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν  νότιοι 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στη βόρεια Κρήτη έως 27 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με αραιές νεφώσεις βαθμιαία πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 7 και στα βόρεια 8 τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με  αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού για την Πέμπτη

Ο καιρός στα δυτικά προβλέπεται με νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά. Πιθανότητα καταιγίδων στο βόρειο Ιόνιο και την Ηπειρο. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις που βαθμιαία στα βόρεια θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να βρέξει πρόσκαιρα. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς. Στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδος στα ανατολικά και νότια.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home