Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες για την Τετάρτη

 

Οι σποραδικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες στη δυτική Ελλάδα, η πιθανότητα βροχής στη Μακεδονία και τη Θεσσαλία και οι τομίχλες τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για την Τετάρτη.  

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες τοπικές νεφώσεις. Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών .τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με σποραδικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Πιθανότητα στα βόρεια για πρόσκαιρη βροχή. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεταιγενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με πρόσκαιρες νεφώσεις και το απόγευμα αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home