Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Οι πρώτοι Τούρκοι τουρίστες στην Κέρκυρα !!!

 http://corfupress.com/bulletin/images/stories/sangiacomoo.jpg

Το πρώτο γκρουπ Τούρκων τουριστών από την Κωνσταντινούπολη που επισκέπτεται την Κέρκυρα υποδέχθηκε χθες ο Δήμαρχος Σωτήρης Μικάλεφ στο παλιό Δημαρχείο στο Σαν Τζιάκομο.
Πρόκειται για τους πρώτους Τούρκους τουρίστες που έρχονται στην Κέρκυρα, στα πλαίσια του ανοίγματος νέων αγορών, με απευθείας πτήση από την Κωνσταντινούπολη στην Κέρκυρα. Μαζί τους και το τηλεοπτικό συνεργείο από τον τηλεοπτικό σταθμό Kanal Turk, προκειμένου να δείξει τις ομορφιές του νησιού μας, το οποίο είναι άγνωστο στο ευρύ κοινό της Κωνσταντινούπολης.
Ο κύριος Μικάλεφ τους υποδέχθηκε και τους μίλησε για την πόλη και την ιστορία της, ευχήθηκε να υπάρχει ειρήνη και φιλία ανάμεσα στους δύο λαούς και εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο τουρισμός φέρνει τους λαούς πιο κοντά.

Ο εκπρόσωπος του τουριστικού γραφείου από την Κωνσταντινούπολη Ενσάρ Ταβούτσογλου είπε ότι στόχος τους είναι να εδραιωθεί η συνεργασία και για την επόμενη τουριστική περίοδο. Τόνισε ότι και για τους Τούρκους η Κέρκυρα αποτελεί ένα νέο τουριστικό προορισμό και υπογράμμισε τις δυσκολίες που υπάρχουν για την έκδοση βίζας. Οι δυσκολίες αυτές συνίστανται τόσο στα έξοδα, που ανεβάζουν το κόστος του ταξιδιού, όσο και στις πολυδαίδαλες διαδικασίες, που λειτουργούν αποτρεπτικά για έναν εργαζόμενο, που θέλει να έρθει μια εβδομάδα διακοπές στην Ελλάδα.
Το τηλεοπτικό συνεργείο νωρίτερα «τράβηξε» εικόνες από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν την παρέλασε έδειξαν όλοι οι Τούρκοι τουρίστες, οι οποίοι στη συνέχεια ξεχύθηκαν στα καφέ της πόλης. Όπως είπαν, ενθουσιάστηκαν από τις πρώτες εικόνες στην πόλη. Πρόκειται για ένα είδος τουριστών που έχει παρόμοιες συνήθειες με τις δικές μας.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home