Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

"Κινητός" τουρισμός από το 2011



Η νέα τάση που επιβάλλεται στην αγορά φαίνεται πως θα επικρατήσει στην Ευρώπη από το 2011 είναι αυτή του τουρισμού μέσω του κινητού μας τηλεφώνου.

Ενώ ξεκίνησε για τη διευκόλυνση του επιχειρηματικού κόσμου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Euromonitor International, ο "m-tourism" επεκτείνεται και στα ταξίδια αναψυχής. Μετά τον "e-tourism", που είναι πολύ διαδεδομένος, τώρα γίνεται λόγος για τον "m-tourism".

"Μ-τουρίστες" χαρακτηρίζονται όσοι κάνουν κρατήσεις μέσω του κινητού τους τηλεφώνου, ενημερώνονται για τον τόπο προορισμού τους ή συνομιλούν με άλλους ανθρώπους που έχουν επιλέξει να κάνουν το ίδιο ταξίδι.

Με τους Ευρωπαίους να είναι οπαδοί των νέων τεχνολογιών και εφαρμογών στο κινητό τους τηλέφωνο, δεν αποκλείεται να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο η συγκεκριμένη τάση.

Ως μοναδικό εμπόδιο, βάσει της έρευνας, ορίζονται οι τιμές της περιαγωγής που εφαρμόζουν στο σύνολό τους οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας.

Ανάμεσα στις νέες τάσεις, σύμφωνα πάντοτε με την έρευνα, είναι η επιστροφή του Ιράκ στο προσκήνιο ως τουριστικού προορισμού, καθώς και ο τουρισμός στο διάστημα.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home