Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Ταξιδιωτική οδηγία και από τη Σουηδία


H Σουηδία κάλεσε σήμερα τους πολίτες της που ταξιδεύουν στην Ευρώπη να επαγρυπνούν στα δημόσια κτίρια και στα δημόσια μέσα μεταφοράς λόγω των κινδύνων για πιθανές τρομοκρατικές επιθέσεις, όπως ακριβώς έκαναν και άλλες χώρες, η Βρετανία, η Ιαπωνία και οι ΗΠΑ.

«Λόγω της αύξησης των απειλών για τρομοκρατικές επιθέσεις, το σουηδικό υπουργείο Εξωτερικών καλεί τους πολίτες της χώρας να επιδείξουν αυξημένη επαγρύπνηση», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Πρέπει να είστε σίγουροι, όταν πηγαίνετε σε δημόσιους χώρους, γύρω από δημόσια κτίρια, σε χώρους όπου συνήθως συγκεντρώνονται τουρίστες, σε δημόσια μέσα μεταφοράς, σε μεγάλα», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Οι σουηδικές μυστικές υπηρεσίες αύξησαν το επίπεδο κινδύνου για πιθανές τρομοκρατικές επιθέσεις στο 3 (σε κλίμακα του 5) αν και υποστήριξαν ότι, προς το παρόν, δεν υπάρχει κανένας «άμεσος κίνδυνος».

Για πιθανές τρομοκρατικές επιθέσεις ενημερώθηκαν από το ιαπωνικό υπουργείο Εξωτερικών οι πολίτες της Ιαπωνίας που επιθυμούν να επισκεφθούν την Ευρώπη, ενώ παρόμοιο σήμα έχει εκδοθεί από τις αρχές των ΗΠΑ και για τους Αμερικανούς πολίτες που ταξιδεύουν στην Ευρώπη.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home