Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Ο τουρισμός της Ελλάδας θα προβάλλεται και μέσω διαδικτύου

 

Στη γνώμη των τουριστών που έχουν επισκεφτεί την Ελλάδα και στα αλάθητα χέρια του κυβερνοχώρου αναθέτει την προβολή του ελληνικού τουρισμού, η πολιτική ηγεσία του υπουργείο Τουρισμού, για τη σύνθεση της καμπάνιας και των διαφημιστικών σποτ που θα προβληθούν από τις αρχές του επόμενου έτους.

Με κεντρικό σύνθημα "You in Greece" το ΕΟΤ καλεί όσους επισκέφτηκαν πρόσφατα τη χώρα μας να καταγράψουν τις εμπειρίες τους, να αποτυπώσουν τα βιώματά τους και να παραθέσουν τις φωτογραφίες που ενδεχομένως έχουν τραβήξει κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα. Οι ιδέες τους θα πάρουν μέρος σε 13 νέα σποτ που θα κυκλοφορήσουν στα αγγλικά, στα γερμανικά και τα ρώσικα, προκειμένου να ενισχυθεί η προβολή του τουριστικού μας κλάδου.

Ήδη ο ΕΟΤ λειτουργεί ιστοσελίδα, την www.my-greece.gr, στην οποία όλοι οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ανεβάζουν τις αγαπημένες φωτογραφίες ή τα πιο εντυπωσιακά βίντεο στη χώρα μας.

"Με δεδομένο ότι το ίντερνετ αποτελεί παγκοσμίως της κυρίαρχη πηγή ενημέρωσης των ταξιδιωτών, η Ελλάδα στοχεύει στα αμέσως επόμενα χρόνια να αποκτήσει τη διαδικτυακή δυναμική που ήδη έχει κατέχει η Ισπανία", δήλωσε ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος.

Προς την κατεύθυνση αυτή, το υπουργείο Τουρισμού έχει προκηρύξει ανοιχτό διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου, ο οποίος θα αναλάβει τη σύνταξη μελέτης για την ανάδειξη 90 πρεσβευτών - εμπειριών που συνδέονται με 9 θεματικές ενότητες, που αφορούν στον ήλιο, τη θάλασσα, την υγεία, τις καταδύσεις και άλλα, ενώ το υλικό του my - greece πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί στην προβολή των 90 εμπειριών.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home