Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Εκτιμήσεις για "κατάρρευση" του εσωτερικού τουρισμού

http://2.bp.blogspot.com/_WdwLO7Nk0Us/TK6v8Cz8nFI/AAAAAAAAExo/n-fgW4w44Gg/s1600/Greece_satellite-01.jpgΤα μηνύματα που φθάνουν σχεδόν από όλες τις περιοχές της χώρας επιβεβαιώνουν τις εκτιμήσεις των ξενοδοχειακών και άλλων τουριστικών παραγόντων: Η αγορά εσωτερικού τουρισμού βιώνει πρωτοφανή μείωση, φέτος ενώ δεν είναι λίγοι οι επιχειρηματίες που μιλούν για «κατάρρευση» της εσωτερική αγοράς.

Τα ποσοστά που ακούγονται από τις περισσότερες περιοχές τις οποίες παραδοσιακά προτιμούσαν οι Έλληνες για τι διακοπές τους και για ολιγοήμερες αποδράσεις, είναι πράγματι «απίστευτα».

http://4.bp.blogspot.com/_WdwLO7Nk0Us/TK6vhKhho-I/AAAAAAAAExk/mCARyg_4zVc/s1600/arina2.jpg
Τα δε στοιχεία από τα αεροδρόμια για τις αφίξεις εσωτερικού, καταμαρτυρούν ότι η κρίση του εσωτερικού τουρισμού ήταν εμφανής ακόμα και στους προορισμούς που είτε πήγαν πολύ καλά ως προς τον εισερχόμενο τουρισμό, είτε προσέφεραν ειδικές εκπτώσεις για τους Έλληνες.
Γενικά, δηλαδή, οι εκτιμήσεις για μείωση της εσωτερικής αγοράς κατά περίπου 20%, φαίνεται ότι τελικά ήταν συντηρητική...

Όλοι μιλούν για την χειρότερη χρονιά της αγοράς εσωτερικού τουρισμού, των τελευταίων δεκαετιών, τουλάχιστον. Και αυτή είναι μια διάσταση που ακόμα δεν έχει αναδειχθεί, ούτε από τα ΜΜΕ, ούτε από τους τουριστικούς φορείς ακόμα.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home