Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Νέα ξεφτίλα! Δείτε πως διακομίσθηκε στο Αεροδρόμιο Κω τραυματισμένος Γερμανός τουρίστας...

 http://4.bp.blogspot.com/_WLQ-Ls_HM94/TLAknPKvalI/AAAAAAAATJA/r4t8GfGtbbo/s1600/077.jpg

Ξανα-ξεφτιλιζόμαστε ως χώρα και ως νησί και μάλιστα του Πατέρα της Ιατρικής όπως υπερηφανευόμαστε...

Τραυματισμένος τουρίστας μεταφέρθηκε στο Αεροδρόμιο Kω (γιατί δεν μπορούμε να μιλάμε για διακομιδή όταν χρησιμοποιούμε τελάρα κλπ) με τον πατενταδόρικο τρόπο που βλέπετε στις φωτο.
Το περιστατικό συνέβη χτες το μεσημέρι στο Τιγκάκι. Ηλικιωμένος Γερμανός τουρίστας (γύρω στη μία το μεσημέρι) τραυματίσθηκε από πτώση στο ξενοδοχείο Kos Palace όπου διέμενε. Συγκεκριμένα έφερε κατάγματα, κακώσεις και εκδορές στο χέρι και στο πρόσωπο ενώ υπέστη σοβαρό χτύπημα και στην σπονδυλική στήλη, με συνέπεια να μην μπορεί να κινηθεί καθόλου ( μάλιστα οι ίδιοι οι γιατροί ιδιωτικής εταιρείας που του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, του τοποθέτησαν πάνες για την σωματική του ανάγκη).

Χάρη στην ασφάλεια υγείας που είχε, έφτασε air ambulance για να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει αεροπορικώς σε νοσοκομείο της χώρας του. Όταν όμως εκλήθη ασθενοφόρο από το Νοσοκομείο Κω για τη διακομιδή του -όπως συμβαίνει συχνά-το ένα και μοναδικό επανδρωμένο όχημα που διαθέτει, ήταν απασχολημένο σε άλλα εξίσου σοβαρά περιστατικά και η ώρα περνούσε... To αεροσκάφος που θα τον παραλάμβανε έπρεπε να αναχωρήσει στις 3 και μισή.

Οπότε, αναγκάστηκαν οι υπεύθυνοι της ιδιωτικής εταιρείας, να χρησιμοποιήσουν ενοικιαζόμενο station wagon, ρίχνοντας πίσω τα καθίσματα και τοποθετώντας πλαστικό τελάρο και στρώματα πάνω σ' αυτό, για να μεταφερθεί ο άτυχος ηλικιωμένος τραυματίας τουρίστας.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home