Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού: Αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας των μουσείων

 

Αλλαγές στον τρόπο της λειτουργίας των μουσείων, αλλά και των αρχαιολογικών χώρων, με αλλαγές ωραρίου και πιθανόν διεύρυνση του, μελετά το Υπουργείο Πολιτισμού και  Τουρισμού, ώστε να δοθεί προτεραιότητα στα μνημεία, δήλωσε -μεταξύ άλλων- ο υπουργός Πολιτισμού, Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος, κατά τη διάρκεια της αποκάλυψης του μνημείου της «Νίκης του Καλλιμάχου» χθες το μεσημέρι, στο νέο Μουσείο Ακροπόλεως.

Όσον αφορά στους έκτακτους και συμβασιούχους του υπουργείου, ο κ. Γερουλάνος είπε ότι αναζητείται δίκαιη λύση.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζουν τις διαμαρτυρίες τους οι συμβασιούχοι του Υπουργείου Πολιτισμού.

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα όλα τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι, από 08.00 έως 12.00.

Έκτακτοι αρχαιολόγοι και συντηρητές της Ακρόπολης βρέθηκαν και χθες έξω από το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, στην οδό Μπουμπουλίνας, διαδηλώνοντας για δεύτερη συνεχή εβδομάδα. Σε ένδειξη συμπαράστασης θα απεργήσουν όλοι οι μόνιμοι υπάλληλοι του υπουργείου.

Στον αγώνα των συμβασιούχων συμπαρίσταται η Πανελλήνια Ένωση Υπαλλήλων Φυλάξεως Αρχαιοτήτων, που προειδοποίησε -με σχετική ανακοίνωση- ότι σήμερα, 27 Οκτωβρίου, θα παραμείνουν κλειστά όλα τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι. Μεταξύ των αιτημάτων τους είναι και η αναγνώριση της έκτης ημέρας εβδομαδιαίας εργασίας ως συντάξιμης.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home