Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet
Μια νέα πρόταση για εναλλακτικές μορφές τουρισμού εισαγάγει η Ρουμανία βασισμένη σε θρύλους και μυθικές περιγραφές, όπως είναι οι γίγαντες και οι Κύκλωπες. Στο Τσιοτζίου, ένα μικρό χωριό στο νότιο τμήμα της χώρας, μπορεί κανείς να συναντήσει δώδεκα μεγαλίθους, οι οποίοι είναι αποτέλεσμα της διάβρωσης των βράχων στο συγκεκριμένο σημείο και σύμφωνα με τις μαρτυρίες των ντόπιων και τις παραδόσεις που εδώ και πολλούς αιώνες περνάνε από γενιά σε γενιά, οι μεγαλίθοι δεν είναι αποτέλεσμα μόνο της δεξιοτεχνίας των φυσικών φαινομένων, αλλά δημιούργημα μυθικών γιγάντων.

Η πρόταση για την τουριστική τους εκμετάλλευση έγινε από την Εθνική Ένωση Οικολογικού, Αγροτουριστικού και Πολιτιστικού Τουρισμού της Ρουμανίας (ANTREC) και στοχεύει στην οικονομική και τουριστική ανάκαμψη της πειοχής. Επιπλέον, σύμφωνα με τον 'Ιον Λεζέου, αντιπρόεδρό της ANTREC, μια κατάρα στοιχειώνει το εν λόγω σύμπλεγμα, η οποία δεν αναλύεται ούτε αναφέρεται, ώστε να μην ξεσπάσει η οργή των τιτάνων, ενώ τα σχήματά τους που θυμίζουν κεφάλι χελώνας και ανθρώπινα σώματα προσελκύουν πλήθος τουριστών, εξαιτίας της εκκεντρικότητάς τους, προκαλούν δέος και θαυμασμό.

Σύμφωνα με τον κ. Λεζέου είναι ένα θέαμα που αξίζει και για το λόγο αυτό, απηύθυνε πρόσκληση σε όσους επιθυμούν, να γνωρίσουν κάτι διαφορετικό, να επισκεφθούν το μικρό χωριό και να απολαύσουν κάτι το τόσο μοναδικό
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home