Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Δελτίο τύπου του Υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γ. Νικητιάδη μετα την συνάντηση μς την Ένωση ξενοδόχων Σητείας

 

ΕΝΩΣΗ  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ  ΣΗΤΕΙΑΣ
ΑΝΘΕΩΝ  5  72300  ΣΗΤΕΙΑ
-ΕΤΟΣ  ΙΔΡΥΣΗΣ  1982-
                                    Σητεία 6/10/2010

Δελτίο τύπου
             
Θέμα :  Συνάντηση Δ.Σ Ένωσης με Υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γ. Νικητιάδη

Σύντομη αλλά περιεκτική ήταν η κατ’ ιδίαν συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Επαρχίας Σητείας με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γ. Νικητιάδη στα πλαίσια της επίσκεψής του στην Κρήτη. Συζητήθηκαν αρκετά σοβαρά θέματα που ταλαιπωρούν την ευρύτερη περιοχή της Σητείας για πολλά χρόνια όπως η ολοκλήρωση  των οδικών τμημάτων του ΒΟΑΚ που είναι σε εξέλιξη στη περιοχή μας , η αναβάθμιση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Σητείας με την υπόλοιπη Ελλάδα και η αξιοποίηση – ανάδειξη των αρχαιολογικών και λαογραφικών Μουσείων της περιοχής μας. Ιδιαίτερη αναφορά όμως έγινε στο τομέα της αποπεράτωσης του αεροδρομίου της Σητείας  με απώτερο σκοπό να δέχεται πτήσεις charters από το εξωτερικό καθώς και εταιρίες χαμηλού κόστους (low cost airline).Επισημάνθηκε ότι  η ολοκλήρωση του Αεροσταθμού είναι βασική προϋπόθεση για να ξεκινήσει η ανάπτυξη της Ανατολικής Κρήτης, αλλά και για να στηριχθούν οι υπάρχουσες τουριστικές επιχειρήσεις στην περιοχή.
Μεγάλο ενδιαφέρων έδειξε ο κ. Νικητιάδης στην πρόταση που του έγινε από το Δ.Σ. της Ένωσης να τροχοδρομήσει στο αεροδρόμιο της Σητείας η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους RYAN AIR  : <<Εφ’ όσων  το αεροδρόμιο της Σητείας πλήρη της προϋποθέσεις για να τροχοδρομήσουν τα αεροπλάνα τις RYAN AIR εγώ θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να πετάξει η RYAN AIR στην Σητεία>>δήλωσε ο Υπουργός. 
Στον επίλογο της συνάντησης ορίστηκε νέο ραντεβού στην Αθήνα πού θα συζητηθούν εκτενέστερα τα Προβλήματα πού αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή της Σητείας σε τομείς που αφορούν τον Τουρισμό.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home