Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

"Έρχεται" η τράπεζα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

 http://1.bp.blogspot.com/_ieOZf6bDVPI/TMLQQ0pHSSI/AAAAAAAALJY/PIRLVx1fQDM/s1600/%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%BF%CF%87%CE%BF%CE%B9%CE%B4%CE%B7%CF%82.jpg

Την κατάθεση νομοσχεδίου, την προσεχή εβδομάδα, για την ίδρυση τράπεζας για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ανήγγειλε ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ο κ. Χρυσοχοΐδης συμμετείχε...

...στο πάνελ για τη "Δημιουργία πλαισίου για τις πράσινες επενδύσεις", στο συνέδριο για την Πράσινη Ανάπτυξη στη Μεσόγειο, οι εργασίες του οποίου συνεχίζονται σήμερα για δεύτερη ημέρα, στη Βουλιαγμένη.

Ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας αναφέρθηκε επίσης στα προγράμματα του ΕΣΠΑ που "τρέχουν" αυτήν την περίοδο και ενισχύουν πράσινες επενδύσεις (πράσινος τουρισμός, πράσινη επιχείρηση, πράσινες υποδομές, ενισχύσεις σε έρευνα και τεχνολογική ανάπτυξη) καθώς και στο πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ' Οίκον, που θα ενισχύσει επενδύσεις για μείωση της κατανάλωσης ενέργειας σε ιδιωτικές κατοικίες με ποσό που αυτή τη στιγμή διαμορφώνεται σε 1 δις. Ευρώ (Κοινοτική, δημόσια και τραπεζική συμμετοχή).

Επανέλαβε ότι ο νέος αναπτυξιακός νόμος, που είναι υπό διαμόρφωση, θα δίνει έμφαση στην καινοτομία (στην οποία περιλαμβάνονται και οι πράσινες επενδύσεις) και την εξωστρέφεια. Κάλεσε δε , όλους τους επενδυτές, Έλληνες και ξένους, να συμμετάσχουν στην προσπάθεια.

Ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης σημείωσε ότι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της χώρας είναι η νέα γενιά (όπως είπε από το 2004 μέχρι σήμερα έχουμε 600.000 νέους επιστήμονες) και υπογράμμισε ότι η διπλή πρόκληση που αντιμετωπίζει η χώρα είναι η δημοσιονομική διάσωση σε συνδυασμό με τη δημιουργία νέου προτύπου ανάπτυξης.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home