Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Ένα «δελφίνι» χαρίζει ζωή

 Ένα «δελφίνι» χαρίζει ζωή 

Πλωτή ιατρική φροντίδα για τους νησιώτες

Αρωγός στη λειτουργία του μοναδικού στην Ευρώπη πλωτού Πολυιατρείου το «Δελφίνι της Ζωής και της Ελπίδας», που ξεκίνησε το ταξίδι του την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου και διήρκεσε για τρεις μέρες υπήρξε η Alapis, θέλοντας να παραμείνει σταθερή στις αξίες της όπως είναι η συνεχής μέριμνα προς το ευρύ κοινωνικό σύνολο.

Το πλωτό κέντρο υγείας ανήκει στη μη κερδοσκοπική εταιρία «Γαληνός» που ιδρύθηκε από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δωδεκανήσου το 2000.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσπάθεια που στόχο της έχει να παρέχει δωρεάν ιατρική περίθαλψη στους μόνιμους κατοίκους των ακριτικών νησιών της Ελλάδος.

Το πλωτό πολυιατρείο είναι στελεχωμένο με ιατρικό προσωπικό (Παθολόγο, Οφθαλμίατρο, Καρδιολόγο, Πνευμονολόγο, Οδοντίατρο, Ορθοπεδικό) αλλά και με άρτια εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό.

Παράλληλα με την ιατρική περίθαλψη, το ιατρικό προσωπικό παρείχε συμβουλές στους ασθενείς για τη σημασία της ρύθμισης της γλυκόζης στο αίμα και πόσο σημαντική είναι για τη μείωση του κινδύνου των επιπλοκών του διαβήτη.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home