Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Ο Thomas Cook περικόπτει τις πληρωμές των ξενοδόχων

 

Ο βρετανικός ταξιδιωτικός οργανισμός Thomas Cook περικόπτει κατά 5% το ποσό που καταβάλει στους ξενοδόχους σε Ελλάδα, Τουρκία, Αίγυπτο και Ισπανία, για τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο του 2010.

Ο T.O. επιβεβαίωσε ότι έγιναν αιτήσεις σε ιδιοκτησίες σε όλες τις κύριες αγορές του, λόγω του "δύσκολου καλοκαιριού". Εκπρόσωπος του Thomas Cook αρνήθηκε να πει πόσοι ξενοδόχοι προσεγγίστηκαν από την εταιρεία, αλλά ο αριθμός τους θα είναι σημαντικός. "Τα μέτρα αυτά λαμβάνονται ως εναλλακτική λύση για τη μείωση της πληρότητας που παρατηρείται", δήλωσε. "Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι και χρειαζόμασταν λίγη υποστήριξης από τους ξενοδόχους. Αντί να μειώσουμε την πληρότητα στο Ηνωμένο Βασίλειο, θέλαμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο, ως συνήθως, αλλά έχουμε ζητήσει συνεισφορά ενός 5% από τα ξενοδοχεία - εταίρους μας για τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο".

`Η μείωση κατά 5% εξισώνεται με ποσοστό 1,5% που λαμβάνεται σε όλη τη θερινή περίοδο", πρόσθεσε η εκπρόσωπος.

Αλλά κάποιοι ξενοδόχων στο Alicante της Costa Blanca εξέφρασαν οργή για αυτήν την κίνηση. Ανησυχούν ότι το μέτρο θα μπορούσε να δημιουργησει επικίνδυνο προηγούμενο και να αντιγραφεί από άλλες επιχειρήσεις.

Η εκπρόσωπος του Thomas Cook δήλωσε ότι η κατάσταση με τους ξενοδόχους στην περιοχή έχει επιλυθεί, μετά αυτό το "μικρό ποσόστό ανησυχίας", όπως το χαρακτήρισε, από τη μεριά τους. "Υπήρξε μια μικρή ανησυχία, αλλά όλα έχουν ήδη διευθετηθεί", κατέληξε.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home