Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Και στις κρουαζιέρες οι Ρώσοι...

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjrq6w6NTOW7rhw_MDDqpD5XM2ToL7HWLHDssBGjirN269GOIl83VY3NYeFpbGotbO76EW9nnTzkfvlQeqp8al4P2NvJp2dijMQGG5IabAygxZFtKfFAnYDJUHjIGmfdRHDzM6p8ZphbZNh/s1600/cruises-365-2-750212.jpg

Ενθαρρυντικά σημάδια ανάκαμψης άρχισε να εμφανίζει στις αρχές του καλοκαιριού η ζήτηση για θαλάσσιες κρουαζιέρες μεταξύ των Ρώσων τουριστών, αγορά που εκτιμάται ότι έχει ακόμα μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης.

Παράγοντες της αγοράς εκτιμούν ότι η τουριστική κίνηση ενισχύθηκε το φετινό καλοκαίρι κατά 70%, συγκριτικά με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, ενώ οι πωλήσεις κινήθηκαν στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων 14 μηνών.

Δημοφιλέστερες διαδρομές αναδείχθηκαν οι κρουαζιέρες ανά τη Μεσόγειο και ειδικότερα την Ιταλία, τη Γαλλία, την Ισπανία και τη Μάλτα.

Η βελτίωση της εικόνας αποδίδεται από τους ειδικούς σε διάφορους παράγοντες, ο σημαντικότερος εκ των οποίων αφορά στη συγκράτηση του κόστους της κρουαζιέρας σε ποτάμι εξαιτίας των επιπτώσεων της οικονομικής κρίσης και της αποδυνάμωσης του ευρώ έναντι του ρωσικού νομίσματος.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home