Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Τα ξενοδοχεία «μπαίνουν» στην ψηφιακή εποχή

 Τα ξενοδοχεία «μπαίνουν» στην ψηφιακή εποχή

Ξεκινά η χρηματοδότηση ψηφιακών επενδύσεων

Ξεκίνησε σήμερα η διάθεση προκαταβολών συνολικού ύψους 20 εκατ. ευρώ σε επιχειρήσεις που υλοποιούν ψηφιακές επενδύσεις, στο πλαίσιο της δράσης «digi-lodge» από την Ειδική Γραμματεία Ψηφιακού Σχεδιασμού του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και την εταιρεία «Ψηφιακές Ενισχύσεις ΑΕ».

Η διατιθέμενη επιχορήγηση αντιστοιχεί σε προκαταβολή 30% επί της ψηφιακής επένδυσης κάθε τουριστικής επιχείρησης και πραγματοποιείται με σκοπό να επιταχύνει την ολοκλήρωσή της, ενόψει της προετοιμασίας της επόμενης τουριστικής περιόδου.

Η «Ψηφιακές Ενισχύσεις ΑΕ» υλοποιεί τη δράση «digi-lodge» έχοντας καταγράψει τόσο το χαμηλό επίπεδο τεχνολογικής προβολής και παρουσίας των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων, όσο και τη διαρκώς αυξανόμενη συμβολή των νέων τεχνολογιών και των μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης στην επιλογή τουριστικών προορισμών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στη δράση «digi-lodge» συμμετέχουν έως σήμερα 2.278 τουριστικά καταλύματα κάθε τύπου και κατηγορίας που ενισχύονται στις τεχνολογικές τους επενδύσεις, με σκοπό:

-την ολοκληρωμένη και ποιοτική παρουσίαση στο Διαδίκτυο των εγκαταστάσεων τους καθώς και της ευρύτερης τοποθεσίας στην οποία βρίσκονται, ώστε να ενισχυθεί η Ελληνική τουριστική προβολή στο Διαδίκτυο,

-την πραγματοποίηση κρατήσεων μέσω διαδικτύου για όλο το εύρος των υπηρεσιών και προϊόντων τους, και

-την προσέλκυση νέων πελατών μέσω της παροχής ολοκληρωμένων ψηφιακών υπηρεσιών εξυπηρέτησης, τη δημιουργία στις εγκαταστάσεις τους σημείων ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο κ.λπ.

Η υλοποίηση των παραπάνω πραγματοποιείται με την ανάπτυξη και αξιοποίηση εφαρμογών διαδικτυακής προβολής και ηλεκτρονικών κρατήσεων καθώς και με την ολοκλήρωση αυτών των εφαρμογών με συστήματα μηχανογράφησης των τουριστικών μονάδων.

Ο μέγιστος επιχορηγούμενος προϋπολογισμός ανά επενδυτικό σχέδιο ανέρχεται σε 40.000 ευρώ και ο ελάχιστος σε 7.000 ευρώ. Το ποσοστό επιχορήγησης ανά εγκεκριμένο επενδυτικό σχέδιο ανέρχεται στο 60% του επιλέξιμου προϋπολογισμού της επένδυσης.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home