Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

11€ για μία προπόνηση διάρκειας 60' στο Yava Exclusive Club αξίας 50€ - έκπτωση 78% Το πρώτο exclusive fitness club που συνδυάζει την πολυτέλεια με την γυμναστική...Δεν έχετε δει τίποτα παρόμοιο...

Καντε κλικ εδω για να δείτε την προσφορά

Το Yava exclusive απευθύνεται στους ανθρώπους που έχουν την δύναμη να απαιτούν το διαφορετικό, το ακραίο, το μοναδικό. Είναι το πρώτο private fitness club στην Ελλάδα μόνο για επιλεγμένα μέλη. Είναι η νέα εποχή της προσωπικής γυμναστικής και προπόνησης, πάνω στη φιλοσοφία της οποίας θα κινηθεί η παγκόσμια τάση, τις επόμενες δεκαετίες. Στο Yava exclusive μπορεί o καθένας εύκολα, γρήγορα, σίγουρα και διασκεδαστικά να φτάσει στο στόχο του και να αποκτήσει το σώμα που πάντα ονειρευόταν, συνδυάζοντας την πολυτέλεια και την χλιδή με την ψυχαγωγία σώματος και πνεύματος. Κάθε μέλος έχει τον προσωπικό του χώρο προπόνησης, το ατομικό του αποδυτήριο, τον προσωπικό του γυμναστή, τα δικά του όργανα και μηχανήματα και το μοναδικό service, απολαμβάνοντας μια ιδιωτική ατμόσφαιρα, φτιαγμένη κάθε φορά ανάλογα με την διάθεσή του. Με την πρώτη επαφή με το Yava exclusive καταλαβαίνετε ότι εδώ δεν υπάρχουν περιθώρια, δεν υπάρχουν όρια, ούτε συμβιβασμοί.

Κάποιες από τις υπηρεσίες του Yava exlcusive είναι οι ακόλουθες:

  • Προπόνηση σε σύστημα Matrix για άμεση διαφορά και αποτέλεσμα
  • Yava Hypoxi: Προπονήσεις σε κενό αέρος για τέλεια μυική γράμμωση και γρήγορη τοπική καύση λίπους χωρίς καθόλου κόπου. Ο διάδοχος της λιποαναρρόφησης.
  • Ελεύθερα βάρη και ειδικές μηχανές δύναμης στο personal training για μυικό όγκο, αύξηση δύναμης, καλοσχηματισμένο σώμα.
  • Ηλεκτροδιεργέσεις και ατελείωτος ανταγωνισμός με την δύναμη του σώματος για ταυτόχρονη προπονητική διέργεση όλων των μυικών ομάδων σε χρόνο ρεκόρ.
  • Spinning, η πρόκληση των ορίων και της αντοχής, παίζοντας με τους πρωταθλητές.
  • Flow in floor, χωρίς επιβαρύνσεις χωρίς μηχανήματα. Κι όμως τόσο δυναμική και πρωτόγνωρη προπονητική γλιστρώντας πάνω στο Teflon.
  • Sun Sky για επιβράβευση των αποτελεσμάτω
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home