Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Tαφόπλακα στον τουρισμό της Πιερίας λόγω των έργων στην εθνική οδό

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhWUyCDpEWiQBjHJqh0a3g3RL_fWTiUkLw6gP9ZYi9LMhgsVe1MNeWnlufSMjejR10lT2uQgfcfjWvVhjDlQfyP-vuVU_fU5_cLiUwck6_Z7vGzY5qdysssnKX6DfZgu284U0tU0DJ29Co/s1600/ContentSegment_11710279$W310_H_R0_P0_S1_V1$Jpg.jpg



Πλήρης απογοήτευση επικρατεί στην κοινωνία της Πιερίας από την εκτέλεση των ασφαλτικών έργων που πραγματοποιούνται, κατακαλόκαιρο, κατα μήκος της εθνικής οδού Κατερίνης - Θεσσαλονίκης. Ιδιαίτερα καυστική είναι η δήλωση του προέδρου της ένωσης ξενοδόχων Πιερίας κ. Μπούρου, που δικαιολογημένα χαρακτηρίζει την Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου όχι παραχωρησιούχο εταιρία αλλά εταιρία κατακτητή.
Αλλεπάλληλες είναι οι αντιδράσεις όλων των τοπικών παραγόντων, αλλά η ουσία είναι ότι μέσω της τουριστικής περιόδου και έχοντας ως παρακαταθήκη ένα δύσκολο χειμώνα λόγω του κλεισίματος της εθνικής οδού στα Τέμπη, η κατάσταση στην Πιερία είναι πλέον τραγική.
Ποιός θα επισκεφτεί τις παραλίες της περιοχής όταν γνωρίζει ότι θα συναντήσει ένα απίστευτο μποτιλιάρισμα και μια αφάνταστη ταλαιπωρία.
Το ένα χτύπημα ακολουθεί το άλλο και η συνέχεια φαντάζει άκρως απογοητευτική για ένα Νομό που αξίζει σίγουρα καλύτερης μεταχείρισης.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home