Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Παραδόθηκε το CRUISE OLYMPIA στη MINOAN LINES

 http://3.bp.blogspot.com/_wgZg7Gqcun4/TDbZLqvMBDI/AAAAAAAAEYQ/Kwb4UM-leiM/s1600/3786583564768897630.jpgΤο Cruise Olympia, το μεγαλύτερο cruise ferry στη Μεσόγειο παραδόθηκε από τις εγκαταστάσεις των ναυπηγείων Castellammare di Stabia στην Minoan Lines στις 30 Ιουνίου για να εκτελεί το δρομολόγιο Πάτρα- Ηγουμενίτσα- Αγκώνα. Το πλοίο έχει 225 μέτρα μήκος, 31 μέτρα πλάτος και ολική χωρητικότητα 54.310 τόνων. Η μεταφορική του ικανότητα είναι 250 Ι.Χ. αυτοκίνητα και 3.000 γραμμικά μέτρα για λεωφορεία, φορτηγά, ρυμουλκούμενα, τροχόσπιτα και campers.
Με μια σταθερή ταχύτητα 28 κόμβων, το Cruise Olympia μπορεί να μεταφέρει 3.000 επιβάτες σε 413 καμπίνες, συμπεριλαμβανομένων 18 deluxe και 50 junior suites. Επίσης διαθέτει 548 καθίσματα αεροπορικού τύπου (εκ των οποίων 114 πρώτης θέσης). Οι υπηρεσίες που παρέχει στους ταξιδιώτες του περιλαμβάνουν ένα Α la carte και ένα Self-service εστιατόριο, Κέντρο Ευεξίας, Πισίνα, Γυμναστήριο, Καζίνο, Disco, δύο Σαλόνια για οδηγούς φορτηγών οχημάτων, Συνεδριακό Κέντρο, Καταστήματα, Ιnternet Points και Παιδότοπο.

Το <> με το αδελφό του πλοίο CRUISE EUROPA, αποτελούν τα μεγαλύτερα cruise ferries, που είναι δρομολογημένα στη Μεσόγειο, με υψηλές προδιαγραφές όμοια με αυτά των κρουαζιερόπλοιων, τόσο ως προς τον εξοπλισμό των κοινόχρηστων χώρων, όσο και ως προς εκείνο των καμπινών. Ενώ ακόμα έχει πιστοποιηθεί με το «πράσινο αστέρι» από τον Ιταλικό Νηογνώμονα (RINA), για το σχεδιασμό του που προάγει το σεβασμό στο περιβάλλον και την εξοικονόμηση ενέργειας.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home