Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ! ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ BLOG TROKTIKO

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi7rA_SbSye3qMBTAv1Hk895w76eyxS0oKck1dnrzMX6IsC1qZMhCpvuQPKMYB9T7wKG1hf3TKOVkxOOrEtGtslUn6RF5mfuqS2ZJpQffP4lrhKab3DxhRFGSqbE1PXl-nurdsUDcZJ2aI/s1600/%CE%93%CE%9A%CE%99%CE%9F%CE%9B%CE%99%CE%91%CE%A3.jpg



Θύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε έξω από το σπίτι του στην Ηλιούπολη, στις 5:20 το πρωί της Δευτέρας, ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες σε ό,τι αφορά τις συνθήκες της δολοφονίας, που ακόμα είναι υπό διερεύνηση, άγνωστος τον κάλεσε τηλεφωνικώς ή του χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματός του στην οδό Δαιδάλου 21 και του ζήτησε να βγει στην είσοδο.

Εκεί τον πυροβόλησαν με πιστόλι πέντε φορές με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα.

Η σύζυγός του βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να δώσει ακριβείς πληροφορίες.

Εκτιμάται, ωστόσο, ότι δράστες είναι τρία άτομα που διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο.

Στον τόπο της δολοφονίας βρίσκονται αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, που ασχολούνται με την υπόθεση, ενώ ερευνώνται ακόμα τα κίνητρα της δολοφονίας.

Ο εκλιπών ήταν διευθυντής στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 9,89», ενώ ήταν από τους πρωτεργάτες της δημιουργίας του blog «troktiko».

Στο παρελθόν είχε εργαστεί σε αθλητικές εφημερίδες, ενώ ήταν κουμπάρος του Κώστα Κεντέρη και μεταξύ των ανθρώπων που τον είχαν υπερασπιστεί το 2004, όταν ο Έλληνας ολυμπιονίκης είχε κατηγορηθεί για εμπλοκή σε σκάνδαλο ντόπινγκ.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home