Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Ψάχνουν εισιτήριο επιστροφής

 



Eντολή στους κατά τόπους διευθυντές του ΕΟΤ, όπου βρίσκονται οι τουρίστες που έχασαν το εισιτήριο επιστροφής μετά το λουκέτο της βρετανικής ταξιδιωτικής εταιρίας Goldtrail...

έχει δώσει το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, ώστε να τους παρασχεθεί κάθε δυνατή διευκόλυνση, μέχρι να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Σε 4.000 χιλιάδες ανέρχεται ο αριθμός των τουριστών που "ξέμειναν" κυρίως στη Ρόδο, την Κέρκυρα, την Κω και την Κρήτη.

Η επιστροφή των πελατών της Goldtrail, στους τόπους προορισμού τους, ξεκίνησε, κατά κύριο λόγο με τη βρετανική αεροπορική εταιρία VIKING.

Το κλίμα πάντως ως προς τη φθίνουσα πορεία της εταιρίας, ήταν ενδεικτικό από το χειμώνα, για τους συνεργαζόμενους στη χώρα μας ταξιδιωτικούς πράκτορες. Για παράδειγμα, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας, Γιάννης Καρτάνος, λέει ότι ενώ πέρυσι είχαν διατεθεί για τους πελάτες της εν λόγω εταιρείας 200 κλίνες, φέτος, από το χειμώνα, οι ταξιδιωτικοί πράκτορες είχαν ενημερωθεί ότι το νησί, όπως και άλλες περιοχές δεν περιλαμβάνονταν στα τουριστικά πακέτα του καλοκαιριού.

Η εταιρία που πουλούσε κατά κύριο λόγο πακέτα διακοπών μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων, τέθηκε σε αναγκαστική διαχείριση, όπως μετέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης της Βρετανίας. Όσοι ταξιδιώτες πρόκειται να ταξιδέψουν από τη Βρετανία για διακοπές στο εξωτερικό, κλήθηκαν να επικοινωνήσουν με τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα, καθώς η Goldtrail δεν θα πραγματοποιήσει άλλες πτήσεις και τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί δεν θα ισχύουν πλέον.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home