Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Διαβάστε, πως να αποκτήσετε δωρεάν οικοδομήσιμο οικόπεδο...

 Μόνο, σε όσους αγαπούν την φύση και θέλουν να ζήσουν για πάντα στην επαρχία...

Σε μια πρωτόγνωρη προσφορά, για τα δεδομένα της εποχής μας, που περικλύει όμως μέσα της, ένα μεγάλο μπράβο στους οικολόγους , φυσιολάτρες εμπνευστές της.

Δύο αδέλφια από τον ακριτικό Πωγωνίσκο (85 χλμ. ΒΔ της πόλης των Ιωαννίνων), με στόχο να μην ερημώσει το χωριό τους, αφού σε αυτό μένουν πλέον ελάχιστοι κάτοικοι, αποφάσισαν να δωρίσουν τα οικόπεδα ιδιοκτησίας τους, σε φυσιολάτρες ΄Ελληνες πολίτες, οι οποίοι θα πάρουν την μεγάλη απόφαση να ζήσουν μόνιμα στο χωρίο τους !

Απίστευτο και όμως αληθινό!

Προσφέρουν λοιπόν δωρεάν οικόπεδα, εντός του οικισμού Πωγωνίσκος, σε όσους επιθυμούν να φτιάξουν σπίτι και να εγκατασταθούν μόνιμα εκεί.

Η συγκυρία της οικονομικής ύφεσης, δεν μπορεί και δεν πρέπει, να αναστείλει την προσπάθεια ανάπτυξης της περιοχής αυτής, με τον αγροτουρισμό και συναφή προγράμματα, που έχουν εξαγγελθεί, διότι το κόστος για αυτόν τον σκοπό είναι το ελάχιστο, συγκρινόμενο με το θετικό επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.

Το μεγάλο όφελος είναι η μοναδική ευκαιρία να αποτραπεί η καταστροφή και ερήμωση του τόπου, πριν τελείως και εξ ανάγκης, εγκαταλειφθεί, όχι μόνο από τους κατοίκους, αλλά και από τους καταγόμενους, που ήθελαν να επιστρέψουν στη γενέθλια γη.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home