Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Ενημέρωση τουριστών στο λιμάνι του Πειραιά

 



Με στόχο την πλήρη ενημέρωση των τουριστών περί των αγαθών και των παρεχόμενων υπηρεσιών στα πλοία που ξεκινούν από το λιμάνι του Πειραιά, η Νομαρχία της περιοχής έχει ξεκινήσει από το πρωί καμπάνια ενημέρωσης.

Για έκτο συνεχόμενο καλοκαίρι, κλιμάκιο της Νομαρχίας και μέλη των ενώσεων καταναλωτών, το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών και άλλοι οργανισμοί βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά, μοιράζοντας ενημερωτικά φυλλάδια στους επιβάτες της ακτοπλοΐας.

Το ενημερωτικό έντυπο περιλαμβάνει τους βασικούς κανόνες για τα καταστήματα εστίασης, απαριθμεί τα προϊόντα των κυλικείων των πλοίων, των οποίων η ανώτερη τιμή προσδιορίζεται από αγορανομική διάταξη, παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για τη διαμονή σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο δωμάτιο, δίνει πρακτικές συμβουλές για την σωστή προετοιμασία πριν την άφιξη στον τόπο των θερινών διακοπών και ενημερώνει για τα δικαιώματα του επιβάτη πλοίου, όπως αυτά προκύπτουν από την εθνική νομοθεσία και την κοινοτική.

Ιδιαίτερα χρήσιμη κρίνεται η ενημέρωση των πελατών περί ανώτατου ορίου τιμής πώλησης που ισχύουν σε συγκεκριμένα προϊόντα που πωλούνται στα πλοία.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home