Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Οι διακοπές του Λεμπρόν Τζέιμς


Παρά την αναστάτωση που προκάλεσε σε ολόκληρο το Κλίβελαντ η μεταγραφή του στο Μαϊάμι, ο 25χρονος απολαμβάνει τις διακοπές του στις Μπαχάμες.

Άφησε τους "Καβαλίερς" στα..."κρύα του λουτρού" οταν ανακοίνωσε, μέσω της τηλεόρασης, ότι αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στους Χιτ...και πλέον απολαμβάνει τις διακοπές του, απαλλαγμένος από κάθε έννοια.

Ο "Βασιλιάς Τζέιμς", όπως αποκαλέι τον εαυτό του, αποφάσισε να περάσει τις διακοπές του στις Μπαχάμες, μέχρι να αγοράσει το σπίτι των ονείρων του στη Φλόριντα, το οποίο αναμένεται να του κοστίσει 49,5 εκ δολάρια!

Ο 25χρονος σούπερσταρ του ΝΒΑ,  δείχνει να απολαμβάνει τις ήρεμες ημέρες, πριν ενταχθεί κανονικά στη νέα του ομάδα, μαζί με την σύντροφο του Σαβάνα, με την οποία είναι μαζί από το Λύκειο και έχουν αποκτησει δύο παιδιά.

Ο 
Λεμπρόν Τζέιμς με την επι σειρά ετών σύντροφο του, Σαβάνα Μπρίνσον
Ο Λεμπρόν Τζέιμς με την επι σειρά ετών σύντροφο του, Σαβάνα Μπρίνσον

Προκλητικό θεωρούν πλέον στο Κλίβελαντ το τατουάζ του Λεμπρόν Τζέιμς που γράφει "loyalty", καθώς μόνο "πιστό" δεν τον χαρακτηρίζουν οι φίλαθλοι της ομάδας, που τον λάτρεψαν σαν θεό.



Οι φωτογραφίες αναμένεται να προκαλέσουν νέα ένταση στις τάξεις των οπαδών του Κλίβελαντ, τη στιγμή που τα πράγματα έχουν...κάπως ηρεμήσει. Αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης του να φύγει από την ομάδα είχαν ακολουθήσει εκτεταμένα επεισόδια στο κέντρο του Κλίβελαντ, όπου δεκάδες οπαδοί έκαψαν τις φανέλες με το Νο 23, ένω οι υπέυθυνοι της πόλης κατέβασαν το τεράστιο πόστερ του Τζέιμς που αποτελούσε "σήμα κατατεθέν" της.

Εργάτες 
κατεβάζουν την αφίσα του Λεμπρόν Τζέιμς
Εργάτες κατεβάζουν την αφίσα του Λεμπρόν Τζέιμς


Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home