Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Σαββατοκύριακο με μελτέμια στο Αιγαίο

 



Τα 7 μποφόρ θα φτάσουν τα μελτέμια στο Αιγαίο όλο το Σαββατοκύριακο.

Η θερμοκρασία σε όλη την χώρα μπορεί να μην είναι στους 39 και 40 βαθμούς, ωστόσο δεν θα πέσει πιο κάτω από τους 36.

Πιο αναλυτικά αύριο Σάββατο ο καιρός αρχικά θα είναι αίθριος αλλά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα συννεφιάσει τοπικά στα ηπειρωτικά και στην Ήπειρο, τη δυτική και την κεντρική Μακεδονία καθώς και στη Θεσσαλία θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 και τοπικά βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.

Στη θάλασσα των Κυθήρων θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Στο βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ.

Στο κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι άνεμοι 6 με 7 μποφόρ. Στο νοτιοδυτικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ. Στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά και στα νησιά τους 34 βαθμούς και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος σε όλη τη χώρα αλλά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα συννεφιάσει κατά τόπους και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες τοπικές μπόρες στις ορεινές περιοχές της βορειοδυτικής χώρας.

Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Στη θάλασσα των Κυθήρων θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ. Στο βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ.

Στο κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι άνεμοι 5 με 6 και πιθανόν πρόσκαιρα τοπικά μέχρι 7 μποφόρ. Στο νοτιοδυτικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ. Στο νοτιοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 6 και πρόσκαιρα τοπικά μέχρι 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια και στα νησιά τους 33 με 34 και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home