Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Μετά τις διακοπές έρχονται... μετατάξεις

 http://2.bp.blogspot.com/_Moz08RhEWgo/TEfnbRH_KPI/AAAAAAAECcc/RdZGNhtpov4/s1600/MET.jpgΑνω-κάτω μέσα στο καλοκαίρι και λίγο πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου 30.000 υπάλληλοι της Αυτοδιοίκησης, οι οποίοι υπό το... κράτος του «Καλλικράτη» αμέσως μετά τις διακοπές τους θα μεταταγούν προκειμένου να στελεχώσουν άμεσα -και πάντως πριν από τις εκλογές- τις νέες υπηρεσίες...

Στο υπουργείο Εσωτερικών έχουν «φουλάρει» ήδη τις μηχανές ώστε η επιχείρηση «υποχρεωτικές μετατάξεις» να αρχίσει και να ολοκληρωθεί μέσα στο δίμηνο Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου και το όλον εγχείρημα να προχωρήσει γοργά και απρόσκοπτα.

Σε αυτό το πλαίσιο έχει προωθηθεί στη Βουλή ρύθμιση κατά παρέκκλιση των όσων γενικώς ισχύουν να γίνονται μετατάξεις ακόμα και την προεκλογική περίοδο, ενώ χθες πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη των 13 περιφερειαρχών στο γραφείο του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση. Οι περιφερειάρχες κλήθηκαν σε ετοιμότητα για μια σειρά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την εφαρμογή του «Καλλικράτη» και κυρίως με το «αγκάθι» των υποχρεωτικών μετατάξεων που αφορά εν δυνάμει όχι μόνον τους υπαλλήλους των περιφερειών και των υπό κατάργηση νομαρχιών αλλά και ένα μέρος των υπαλλήλων των δήμων που μετά τον «Καλλικράτη» θα πάψουν να υφίστανται.

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home