Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Τραγωδία με ζευγάρι που κοιμόταν στην παραλία του Φλοίσβου

 Κοιμήθηκαν στην αμμουδιά όμως δυστυχώς η μοίρα τους έπαιξε άσχημο παιχνίδι.

Στις 4.15 το πρωί ζευγάρι Ρουμάνων ηλικίας περίπου 30 ετών, κοιμόταν σε σλίπινγκ μπάνγκ στην παραλία, όταν τους παρέσυρε φορτηγό, που καθάριζε την αμμουδιά.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ ο άνδρας μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, όπου σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάστασή του είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

Την υπόθεση ανέλαβε αρχικά το Λιμενικό, αλλά πριν από λίγο ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να αναλάβει την προανάκριση η Τροχαία Καλλιθέας, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Παλαιού Φαλήρου.

Ο οδηγός του φορτηγού, ο οποίος έχει σύμβαση με το δήμο για τον καθαρισμό της παραλίας, συνελήφθη και κρατείται. Όπως δήλωσε ο ίδιος, είχε πάει το πρωί να καθαρίσει την παραλία και δεν είδε καθόλου του ζευγάρι που κοιμόταν. Κατάλαβε τι συνέβη, όταν πλέον ήταν πολύ αργά.

Όπως έγινε γνωστό, το φορτηγό είχε προβολείς, ενώ υπάρχουν και φώτα στην παραλία. Από τις αρμόδιες υπηρεσίες, εξετάζονται οι συνθήκες του τραγικού συμβάντος και η δικογραφία θα αποσταλεί στον εισαγγελέα.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home