Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Μήνυμα συμπαράστασης από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού (UNWTO) για τον Ελληνικό Τουρισμό


Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού (UNWTO) ζήτησε από την παγκόσμια τουριστική βιομηχανία να δείξει την αλληλεγγύη της στην Ελλάδα σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή, υπογραμμίζοντας ότι ο τουρισμός αποτελεί βασικό τομέα για το ελληνικό κράτος και μπορεί να αποτελέσει μέρος της λύσης, στο πλαίσιο της διαδικασίας της οικονομικής ανάκαμψης της χώρας. Ο UNWTO απεύθυνε έκκληση σε όλους τους παράγοντες του τουρισμού να δείξουν την αλληλεγγύη τους στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, τονίζοντας ότι ο τουριστικός τομέας δε θα πρέπει να υποφέρει άδικα, ως αποτέλεσμα της τρέχουσας κατάστασης.

Ο γενικός γραμματέας του UNWTO, Taleb Rifai, τόνισε ότι "η επερχόμενη θερινή περίοδος είναι μια ζωτικής σημασίας ευκαιρία για όλους τους παράγοντες του κλάδου να δείξουν την υποστήριξή τους στον τουρισμό στην Ελλάδα, έναν από τους σημαντικότερους προορισμούς στον κόσμο και σημείο αναφοράς για όλους μας. Αφήνοντας στην τύχη του τον τουριστικό τομέα στην Ελλάδα είναι κάτι που θα συμβάλει στην επιτάχυνση των σημερινών δυσχερειών. Έχουμε υποχρέωση απέναντι στην Ελλάδα".
Ο τουρισμός είναι ένας από τους κύριους στρατηγικούς οικονομικούς τομείς της Ελλάδας, που συμβάλλουν σημαντικά στο ΑΕΠ και τις εξαγωγές της χώρας, και μπορεί επομένως να διαδραματίσει έναν βασικό ρόλο στην υποστήριξη της ανάκαμψης.

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home