Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Συνέντευξη Υπουργού Τουρισμού & Πολιτισμού κ. Παύλου Γερουλάνου στην Καθημερινή της Κυριακής


"Χαίρομαι που ο πήχης της ηθικής με τον οποίο κρινόμαστε είναι τόσο ψηλά. Κι ας κοστίζει την πολιτική καριέρα κάποιων από εμάς. Έτσι πρέπει να γίνει", δηλώνει ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Π. Γερουλάνος , σε συνέντευξή του στην "Καθημερινή της Κυριακής", με αφορμή την απομάκρυνση της υφυπουργού Α. Γκερέκου και προσθέτει ότι "το καλύτερο θα ήταν να κοιτάζει ο καθένας στη ντουλάπα του να βρει τους σκελετούς και να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα με τέτοια πράγματα".
Ερωτηθείς για τα μέτρα που έλαβε, προκειμένου να αντιστραφεί το κακό κλίμα στον τουρισμό, αναφέρεται στη διευκόλυνση έκδοσης βίζας, στη μείωση των τελών αεροδρομίου και στις προσπάθειες για άρση του καμποτάζ. Βάζουμε τάξη, προσθέτει, στον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι προσλήψεις στα μουσεία. Είναι ντροπή να βρίσκουν οι ξένοι κλειστά τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους.
Ως προς την ανταγωνιστικότητα των τιμών της γειτονικής Τουρκίας, σημειώνει ότι είναι λάθος να συγκρίνουμε τη χώρα μας με άλλες που έχουν δημιουργήσει γκέτο γύρω από μεγάλα ξενοδοχεία για τους τουρίστες , οι οποίοι πάνε μόνον εκεί, δεν ενδιαφέρονται για τον πολιτισμό και δεν ξοδεύουν καθόλου χρήματα.
Για τις κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ, με το πανό στην Ακρόπολη και την απαγόρευση της πρόσβασης στους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου, ο κ Γερουλάνος τονίζει ότι το ΠΑΜΕ έχει χάσει κάθε κοινωνικό έρεισμα.
Στο ερώτημα για το κύμα φυγής νέων επιστημόνων και άξιων ανθρώπων, ο υπουργός Πολιτισμού υπογραμμίζει ότι η παραμονή τους στην Ελλάδα είναι τόσο σημαντικό ζήτημα όσο και η διευθέτηση των οικονομικών μας θεμάτων. "Πρέπει να το παλέψουμε".

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home