Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

HΑΤΤΑ: Κρίσιμο το επόμενο 15ενθήμερο για τον τουρισμό

Κρίσιμο είναι το επόμενο δεκαπενθήμερο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν με τα εμπλεκόμενα μέλη της τουριστικής οικογένειας να καλούνται για μια ακόμη φορά να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων παρά τις αντίξοες συνθήκες. Να σημειωθεί ότι τους επόμενους δυο μήνες θα υπογραφούν τα συμβόλαια για την επόμενη τουριστική χρονιά (2011).

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο τουριστικός κόσμος έρχεται αντιμέτωπος με γεγονότα που δεν προωθούν την εικόνα του ελληνικού τουρισμού, αναφέρει στο ΑΠΕ/ΜΠΕ η πρόεδρος των εν Ελλάδι τουριστικών πρακτόρων κα Αργυρώ Φίλη. Ωστόσο, υπογραμμίζει ότι οι τουριστικοί πράκτορες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να διαχειριστούν την παρούσα κατάσταση.

Πράγματι αυτή τη στιγμή παρατηρούνται σημαντικές ακυρώσεις στις κρατήσεις που αφορούν την Αθήνα, ωστόσο σπεύδει να διευκρινίσει η κα Φίλη ότι πρόκειται για μεμονωμένα άτομα και όχι για οργανωμένα πακέτα (υπάρχουν αλλά σε μικρότερη έκταση). Αυτή τη στιγμή τα τουριστικά γραφεία λειτουργούν, όπως τόνισε, χωρίς ουσιαστικά κέρδος, καθώς τα γεγονότα τα ανάγκασε να τροποποιήσουν τα δρομολόγια των λεωφορείων, με τέτοιο τρόπο ώστε να αποφύγουν το κέντρο της Αθήνας συγκεκριμένες ημέρες. Ο προορισμός Αθήνα δεν βγαίνει από τα οργανωμένα πακέτα σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η κα Φίλη εστιάζει στη διάχυση καλών ειδήσεων και καλεί τους πάντες να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση στη διαχείριση των πληροφοριών. "Δεν προσφέρουν καλή υπηρεσία, όσοι μεταδίδουν πληροφορίες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα", ανάφερε χαρακτηριστικά.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home