Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie ψάχνουν σπίτι στη Σαντορίνη!

Το ζεύγος Brangelina μαγεύτηκε τόσο από την πρόσφατη επίσκεψή του στο νησί του Αιγαίου, που θέλει να αποκτήσει το δικό του σπίτι εκεί!

Το διάσημο ζευγάρι του Hollywood, χρειάστηκε λίγες μόνο ημέρες για να αγαπήσουν το νησί, στην δεύτερη επίσκεψή τους σε αυτό. Οι χαλαρές οικογενειακές στιγμές που πέρασαν κατά την τελευταία τους επίσκεψη τους γέννησαν την επιθυμία να αποκτήσουν το προσωπικό τους καταφύγιο.

Έχουν κινήσει λοιπόν, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, τους ανθρώπους τους για να τους βρουν το ιδανικό σπίτι στο όμορφο νησί του Αιγαίου. Έχουν έρθει σε επαφή με δύο μεγάλα real estate γραφεία και αναζητούν επίμονα μια πολυτελή βίλα κοντά στην Οία

Κύριο μέλημά τους είναι να απολαμβάνουν το υπέροχο ηλιοβασίλεμα από το μπαλκόνι τους στο νησί του Ηφαίστου αλλά μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Γι αυτό ψάχνουν ακίνητο που να απέχει 500 μέτρα τουλάχιστον από τα άλλα σπίτια, να έχει μεγάλο κήπο για να καλύπτει τις ανάγκες των παιδιών τους για την δημιουργία παιδικής χαράς

Τέλος, αναζητούν η εξοχική τους κατοικία να έχει κοντά ελικοδρόμιο για να μπορούν να προσγειώνονται εκεί ανα πάσα στιγμή θέλουν να βρεθούν incognito στο νησί.

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home