Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Π. Γερουλάνος: Ο τουρισμός μας χρειάζεται όλους


Με αφορμή την απόφαση της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας να μην συμμετάσχει στην προκηρυχθείσα 24ωρη απεργία στις 20 Μαΐου, και την κίνηση των πολιτών της Ρόδου ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Σήμερα είναι κρίσιμο όσο ποτέ να ενωθούμε στην προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κρίσης. Στην προσπάθεια για την ανατροπή της κακής εικόνας που έχει διαμορφωθεί για τη χώρα μας και επηρεάζει τον τουρισμό μας.

Θα ήθελα σε αυτό το πλαίσιο να χαιρετίσω την απόφαση της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας να μην προχωρήσουν σε απεργία. Μια απόφαση δύσκολη αλλά και γενναία. Και παράλληλα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους κατοίκους της Ρόδου που με ιδιαίτερα φιλόξενο πνεύμα υποδέχθηκαν το κρουαζιερόπλοιο Zenith και βοήθησαν να αποτραπεί πιθανός αποκλεισμός του λιμανιού. Δίνετε, δίνουν το παράδειγμα σε όλους μας.

Όλοι μας ξέρουμε πως όταν ενωνόμαστε όλοι μαζί κάτω από έναν κοινό στόχο μπορούμε να κάνουμε θαύματα. Και ο τουρισμός μας, μας χρειάζεται όλους".

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home