Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Ταξίδι εξοικείωσης Βρετανών δημοσιογράφων στην ΑθήναΣτα πλαίσια των πρωτοβουλιών της δυναμικής προβολής της Ελλάδας στην αγορά της Βρετανίας, το γραφείο ΕΟΤ Λονδίνου διοργάνωσε ταξίδι εξοικείωσης Βρετανών δημοσιογράφων στην Αθήνα.

Από τις 14 έως και τις 17 Μαΐου, εννέα γνωστοί δημοσιογράφοι των μεγαλύτερων βρετανικών εφημερίδων (Financial Times, Guardian, Independent, Daily και Sunday Telegraph, Sunday Mirror, Liverpool Echo, Coventry Telegraph και Sky.com) είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις ομορφιές της πόλης των Αθηνών.

Η βρετανική αποστολή περιηγήθηκε στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, απόλαυσε γαστριμαργικές δημιουργίες ποικίλων αθηναϊκών εστιατορίων και επισκέφθηκε ξενοδοχειακές μονάδες και παραλίες στα νότια προάστια.

Τους Βρετανούς δημοσιογράφους υποδέχθηκαν εκπρόσωποι του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού και συνομίλησαν μαζί τους για τις επιλογές που προσφέρει στους Βρετανούς τουρίστες η ελληνική πρωτεύουσα.

Οι δημοσιογράφοι αποχώρησαν ενθουσιασμένοι, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα συμβάλουν στην ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος προς τη χώρα μας, προσκαλώντας με τη σειρά τους, τους αναγνώστες τους να επιλέξουν την Αθήνα και την Ελλάδα για τις φετινές τους διακοπές.

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home