Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Η Ελλάδα πανέτοιμη για τη φιλοξενία συνεδρίων



Το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, σε συνεργασία με τον HAPCO, απέστειλε επιστολή σε ξένους tour operators και στα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης, πληροφορώντας άπαντες ότι η χώρα είναι έτοιμη να φιλοξενήσει κάθε είδους συνεδριακή εκδήλωση.

Η επιστολή έχει ως εξής: Το Ελληνικό Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων HAPCO, διαβεβαιώνει ότι η Ελλάδα παραμένει μια ασφαλής και οικονομικά προσιτός προορισμός για συνέδρια και ταξίδια κινήτρων, παρά την τρέχουσα οικονομική ύφεση.

Όλες οι απεργίες και οι διαδηλώσεις που έλαβαν χώρα κατά τις πρώτες ημέρες του Μαΐου 2010 στην Αθήνα ήταν σαφώς περιορισμένες σε έναν συγκεκριμένο, περιορισμένο χώρο στο κέντρο της πόλης. Επιπλέον, καμία διαδήλωση δεν επηρέασε κανέναν από τα παραδοσιακούς τουριστικούς προορισμούς ανά την Ελλάδα.

Το γνωστό, ήρεμο κλίμα έχει επανέλθει, μαζί με τον διάσημο, ωραίο ελληνικό καιρό. Παρά τις στιγμιαίες δυσκολίες, η ελληνική συνεδριακή αγορά είναι ακόμη ισχυρή. Το προϊόν της είναι άκρως ανταγωνιστικό με σαφή "value for money" προσανατολισμό και με την πολύ γνωστή διάθεση των Ελλήνων επαγγελματιών διοργανωτών συνεδρίων. Δεν εγγυόμαστε μόνο, αλλά είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε στην αντιμετώπιση τυχόν περαιτέρω προκλήσεων"

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home