Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού προς το εξωτερικό

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, σε συνεργασία με τον ΣΕΤΕ και φορείς του τουρισμού ετοίμασαν και επικοινώνησαν την ακόλουθη ανακοίνωση, η οποία θα διοχετευθεί από τον σύνδεσμο σε ξένους εκπροσώπους του τουρισμού, αλλά και τουριστικά πρακτορεία και εταιρείες.

"Ο ελληνικός τουρισμός έτοιμος για το καλοκαίρι.

Το Ελληνικό Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), ο εκπρόσωπος των τουριστικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα (ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, μεταφορές, κ.λπ.), καθώς και ανεξάρτητες επιχειρήσεις που λειτουργούν στον ευρύτερο τουριστικό τομέα, διαβεβαιώνει ότι όλες οι απεργίες και διαδηλώσεις που έλαβαν χώρα την 1η και την 5 Μαΐου 2010 στην Αθήνα, ήταν περιορισμένες σε ένα μικρό και περιορισμένο χώρο στο κέντρο της πόλης.

Επιπλέον, καμμία διαδήλωση δεν έγινε σε κανέναν από τους `παραδοσιακούς` τουριστικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα. Μετά την κορύφωση των διαμαρτυριών, επανήλθε η τυπική, ήρεμη ατμόσφαιρα (μαζί με τον περίφημο ελληνικό καιρό). Οι διεθνείς κρατήσεις συνεχίστηκαν σε ομαλό για την εποχή επίπεδο, επιβεβαιώνοντας το κλίμα που υπάρχει, ότι δηλαδή η επιχειρηματική δραστηριότητα συνεχίζεται κανονικά.

Η Ελλάδα είναι ο προορισμός στον οποίο η άνεση, το στιλ και ο πολιτισμός συνδυάζονται με τον ήλιο, τη θάλασσα και την ψυχαγωγία, ώστε να δώσουν εμπειρία αληθινών διακοπών. Ο ελληνικός τουριστικός τομέας επενδύει σε μεγάλο βαθμό στον εκσυγχρονισμό και είναι έτοιμος να υποδεχθεί τους ξένους επισκέπτες για τη σεζόν του 2010. Το ελληνικό Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού και ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), θα ήθελαν να διαβεβαιώσουν ότι μία ακόμη επιτυχημένη περίοδος διακοπών είναι μπροστά".

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home