Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Απειλείται με “κραχ” ο τουρισμός από τα επεισόδια

Τεράστια ζημιά προκάλεσε η δολοφονική μανία των κουκουλοφόρων στη “βαριά βιομηχανία” της χώρας με την πρώτη κιόλας μολότοφ...

Τεράστια η ζημιά για το μήνα Μάιο
Ήδη τέσσερις χώρες έχουν εκδώσει ταξιδιωτική οδηγία ενώ θεωρείται θέμα χρόνου να κάνουν το ίδιο και οι ΗΠΑ, γεγονός που θα προκαλέσει ντόμινο.

Αμέσως μετά την τραγική είδηση για χαμένες ανθρώπινες ζωές στην Πρωτεύουσα, πρώτη η Αγγλία έσπευσε να εκδώσει ταξιδιωτική οδηγία.
Κάλεσε τους Βρετανούς που βρίσκονται στην Αθήνα και τις μεγάλες πόλεις να αποφεύγουν ακόμη και τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια συγκεντρώσεων.

Ξενοδόχοι και καταστηματάρχες τρέμουν στο ενδεχόμενο ακυρώσεων. Αναφέρουν ενδεικτικά πως μονάχα σε Κέρκυρα, Ρόδο και Κρήτη οι Βρετανοί τουρίστες που αναμένονται μέσα στο μήνα Μάιο ξεπερνούν το μισό εκατομμύριο!
Οι δολοφόνοι έστειλαν ήδη στο θάνατο τρεις αθώους και ένα αγέννητο παιδί και τώρα απειλούν να στείλουν στην ανέχεια χιλιάδες εργαζόμενους στο τουρισμό.Εκμεταλλεύτηκαν τη λαϊκή πάλη για να ξεσπάσουν το τυφλό μίσος τους.

Η εικόνα της φλεγόμενης Πρωτεύουσας και των αντίστοιχων επεισοδίων στη Θεσσαλονίκη έκαναν Βουλγαρία και Σκόπια να διακόψουν τα σιδηροδρομικά δρομολόγια για πολλές ώρες μέχρι να εκτιμηθεί η κατάσταση.

Παράλληλα η Ρουμανία εξέδωσε ανακοίνωση συνιστώντας στους πολίτες της να αποφεύγουν τις μεγαλουπόλεις όπου γίνονται συγκεντρώσεις ή αν είναι ήδη σε αυτές να παραμένουν στα ξενοδοχεία τους.

Οι εργαζόμενοι στον τουρισμό κρατούν την ανάσα τους. Απεύχονται το ενδεχόμενο να εκδοθεί παρόμοια οδηγία από τις ΉΠΑ καθώς κάτι τέτοιο θα σημάνει άμεσα ανάλογη οδηγία από Καναδά και Αυστραλία, χώρες από τις οποίες προέρχεται το λεγόμενο “φιλέτο” των τουριστών.
Τραγική περιγράφουν την κατάσταση ξενοδόχοι και καταστηματάρχες του κέντρου της Αθήνας καθώς κάποιες χώρες στις ταξιδιωτικές τους οδηγίες αναφέρουν ονομαστικά τις περιοχές Ομόνοιας και Συντάγματος ως επικίνδυνες.

Όλα αυτά την ώρα που από τις περισσότερες τουριστικές γωνιές της Ελλάδας έρχονται “μαύρα μαντάτα”.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home