Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Αυστηρή κριτική σε όσους κινούνται καταστροφικά για τον ελληνικό τουρισμό

Η υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ρεθύμνου, κα Όλγα Κεφαλογιάννη, από τα εγκαίνια του 15ου Τουριστικού Πανοράματος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Η σημερινή δυσμενής οικονομική συγκυρία βρίσκει τον ελληνικό τουρισμό μπροστά σε μια κομβική επιλογή. Από τη μια, υπάρχει ο δρόμος της μάχης και της ανάπτυξης, παρά τα εμπόδια που υψώνει η κρίση. Από την άλλη υπάρχει ο δρόμος της μοιρολατρίας και της παραίτησης, που αργά ή γρήγορα θα οδηγήσει σε βέβαιο μαρασμό. Θα περίμενε κανείς από την πλευρά της Κυβέρνησης μέτρα `στήριξης`, σχέδιο και ολοκληρωμένη πολιτική πρόταση. Δυστυχώς, όμως, το ΠΑΣΟΚ ακολουθεί το δεύτερο, λαθεμένο δρόμο, βάζοντας τον Τουρισμό στον αυτόματο πιλότο.

Η συγκυρία που διανύουμε είναι κρίσιμη για τον τόπο. Η Νέα Δημοκρατία ασκεί υπεύθυνη κριτική στα όσα δεν γίνονται από πλευράς της Κυβέρνησης. Ασκεί αυστηρή κριτική και σε όσους κινούνται ανεύθυνα και καταστροφικά για τον ελληνικό τουρισμό, όπως οι συνδικαλιστικές μειοψηφίες που αποκλείουν λιμάνια και κεντρικά ξενοδοχεία. Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για την ελληνική οικονομία χρειάζεται ο κάθε ένας να αναλάβει τις ευθύνες του.

Ας πάψουν, επιτέλους, κάποιοι να `πετροβολούν` τον ελληνικό τουρισμό".
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home