Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Ξεπέρασαν τους 20.000 οι επισκέπτες στην 4η Summer Holidays Expo


Ξεπέρασαν τους 20.000 οι επισκέπτες της 4ης Διεθνούς Έκθεσης Καλοκαιρινών Διακοπών Summer Holidays Expo, που διοργάνωσε η HELEXPO A.E., από τις 22 έως τις 25 Απριλίου.

Οι εκθέτες της για μία ακόμη χρονιά εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την ευκαιρία, που τους δόθηκε, να προβάλλουν τουριστικούς προορισμούς και πακέτα διακοπών στους χιλιάδες των επισκεπτών της, ενώ οι επισκέπτες της έκθεσης βρήκαν πλούσιες προτάσεις από προορισμούς όπως η Φλώρινα, η Πιερία, η Μεσσηνία, η Εύβοια, τα Δωδεκάνησα, η Κρήτη, η Πρέβεζα, τα Κύθηρα, η Χίος, η Σάμος, η Κύπρος, το Zorpidis Tours, το Choice Travel, ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα και φυσικά τουριστικούς οδηγούς, όπως το G.T.P.

Το κοινό που συνδύασε την επίσκεψή του στη Summer Holidays Expo με την περιήγησή του και στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, απόλαυσε ένα τετραήμερο "ταξίδι" συντροφιά με ένα βιβλίο.

Η HELEXPO ανανεώνει το ραντεβού της με τις τουριστικές επιχειρήσεις το Νοέμβριο στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA 2010, που θα πραγματοποιηθεί από 18 έως 21 Νοεμβρίου 2010 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home